Спрете упоритата кашлица само за ден

Вие сте поредната жертва на грипа и не можете да се справите с тази упорита кашлица, тогава използвайте индрише и я спрете само.

Не е нужно да приемате шепа с лекарства или антибиотици за да спрете упоритата кашлица, защото тя може да бъде победена само ден и то с отвара от индрише. За отварата разбира се ще използваме и още нещо за да подсилим нейните сили и да спрем упоритата кашлица за един ден. Опитайте, сами ще се учудите в лечебната и сила и когато настинката ви настига отново веднага ще прибегнете към тази отвара.

Растението индрише много прилича на мушкато, а аромата който се носи от него може да омае всеки. Много от нас го използват, като го добавят към компоти и десерти заради аромата му, но той една уникална билка с завидни лечебни сили. В билката индрише има етерично масло, която спомага не само при борбата с кашлицата, но и при нестабилна нервна система, гинекологични проблеми, външни изгаряния и рани, ревматизъм, кожни инфекции и артрит.

За да си приготвите уникалната отвара, с помощта на която ще спрете упоритата кашлица само за ден ще комбинирате индрише, босилек и орехчета. Сложете на котлона да заври вода, която е 500 милилитра. През това време вземете 3 малки орехчета и ги счукайте, не почиствайте черупките им. Тях смесете с 3 листа от уникалната билка индрише и 3 лъжици за супа от билката босилек. Когато водата заври пуснете тази смес в нея и варете 5 минутки, но на тих огън.

Когато свалите чудодейната отвара от котлона я оставете да престои около 20-тина минути. Прецедете я и я разделете на 3 части. Тези 3 части изпийте на веднъж на равни интервали от време.

Дозата, която ви предлагаме да си приготвите стига само за един ден, но тя е достатъчна да облекчи кашлицата, но все пак ако е нужно можете да я повторите. В направената отвара при желание си добавете малко мед за подслаждане./Билка

 

 

Translate »