Списание “Билборд” удостои Мадона с награда

Мадона прие наградата “Жена на годината” на списание “Билборд” на церемония в Ню Йорк.

“Смятам, че най-голямото ми постижение е всяка вечер да изнасям концерт и да приключа турнето си” – каза седемкратната носителка на награди “Грами” пред репортери на червения килим.

“И да се справям с предизвикателството да бъда майка. За мен винаги е било сериозно предизвикателство да бъда майка и същевременно певица.”

58-годишната певица, която има четири деца, през март приключи световното си турне “Rebel Heart”, което включваше 82 концерта. Същевременно Мадона водеше съдебна битка с бившия си съпруг Гай Ричи за попечителството над 16-годишния им син Роко. По време на турнето Роко напусна Мадона, за да живее заедно с Ричи в Лондон.

Ежегодните награди “Жени в музиката” на сп. “Билборд” се присъждат на жени, които имат значителен принос към музикалната индустрия и са източник на вдъхновение за другите жени. Сред носителите на награди е и поп певицата Кеша, която в момента води съдебна битка с бившия си ментор и продуцент Доктор Люк. Тя получи наградата “Пионер”.

На Шаная Туейн бе връчена наградата “Икона”, а на Холзи – призът “Изгряваща звезда”.

С награди на “Билборд” бяха отличени също кънтри певицата Марън Морис, джаз и R&B певицата Андра Дей, Алесия Кара и Меган Трейнър./БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 + 12 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »