Симеонов: Тия дето най-много врякат днес – те не гласуват!

“Най-малкото Радев може да ми говори за възпитание! Радев е човек без биография”, каза в ефира на Канал 3 преди минути лидерът на НФСБ Валери Симеонов

“Хората не гласуваха за Радев, а против Борисов. Това трябва да е ясно! Самият Радев пък е човек без биография. Тоя е просто един шофьор на самолет”.

“Знаете ли какво в първото нещо, което учат пилотите?”, попита Симеонов. “Къде е катапулта, т.е. как да се спасят! Радев е абсолютно случайно попаднал в политиката и не може да ми дава акъл за нищо”, отсече още Симеонов.

“Сега ще го видим какво точно ще направи! Скептичен съм. Сега започва пиесата “Котка върху горещ ламаринен покрив”, хайде да го видим!”

Симеонов каза още: “Да знаете, че тия дето най-много врякат днес – те не гласуват. Трябва да се знае, че в това народно събрание е събран елита на нацията. Хубав, лош – това е. Тук има много интелигентни хора, но има и много тъпанари!”

Лидерър на НФСБ заяви многократно: “Радев е един човек дошъл от никъде, а и ми доведе в НС една дълга жена със себе си. Какъв е тоя? Каква е тая дълга жена?! Какво прави тя тук?!“, каза Симеонов визирайки съпругата на президента Румен Радев.

“За мен Радев е последния човек, който може да дава оценка за възпитание! Безотговорно се държа Радев. Как може такова нещо?! Той има ли си хабер въобще какво напрежение работим ние тук и той точно ще ми вика – остава ви една седмица!”

Аз съм от село (сиреч селянин бел.ред.), за по засукани отговори ходете при Плевнелиев, обяви още официално по Канал 3 Валери Симеонов./Дунав мост

Translate »