Причината за смъртта на Джордж Майкъл е неизвестна

Резултат с изображение за джордж майкъл

Причината за смъртта на Джордж Майкъл все още е неизвестна след първоначалната аутопсия и са нужни допълнителни изследвания за установяването й.

Полицейски източник от управлението в Теймс вали съобщи, че е било извършена аутопсия като част от разследването, свързано със смъртта на британския певец, съобщи “Ройтерс”.

Не е била открита причината за смъртта на изпълнителя и поради тази причина са назначени допълнителни изследвания. Резултатите от тях няма да излязат преди няколко седмици.

Британският певец Джордж Майкъл, който се превърна в един от поп идолите на 80-те години на миналия век, а след това изгради успешна кариера на соло изпълнител, почина на 53 г. в дома си в Южна Англия в миналата неделя. Той беше открит “да лежи спокойно“ в леглото си от своя партньор Фади Фауаз.

Тогава полицията съобщи, че няма никакви съмнителни обстоятелства около смъртта му. Мениджърът на певеца съобщи, че е починал от сърдечна недостатъчност.

Междувременно стана ясно, че Майкъл е завещал 50 милиона британски лири на сестра си Мелани. Певецът е бил много близък с Мелани (55), която е гримьорка.

Другата му сестра Йода също ще получи дял. Кръщелниците му също са споменати в завещанието му. Суми ще получат и благотворителните организации, с които певецът е работил. Състоянието на Джордж Майкъл се оценявана 105 милиона британски лири./БТА

Translate »