Папи Ханс: Моите опити за любов са твърде неуспешни (Вижте още лични признания)

Папи Ханс проговори за голямата си любов. Докато беше в къщата на риалити формата по Нова тв „ВИП Брадър“ Константин сподели, че в живота му има нова любов. Малко след като с Дара се разделят той се запознава с момиче от Португалия, в което се влюбва лудо. Пред съквартирантите Папи сподели, че очаква при него да дойде именно новата му любов. Това обаче не се случи.

Пред Мон Дьо Константин споделя, че за своите почти 28 години е научил много за жените, но малко за любовта. „Аз, за жалост, съм самотен и тъжен човек, който разсмива хората, за да забравя. И това е истина“, разкрива Папи. „Моите опити за любов всъщност са крайно неуспешни, винаги поради някаква тъпа причина като например това, че човекът живее в друга държава. Нито аз мога да отида там, нито тя може да дойде тук. Любовта си стои като някакъв мост, ненужен мост, който никой не прекосява“, обяснява Папи трудната ситуация в любовта.

Константин признава, че много страда от това, което се случва. „Сърцето ми е просто шепа кайма в момента. Слава Богу, задачите, ангажиментите, позитивната енергия, която ми пръскат хората в момента, ми помага да се разсея“, споделя Папи. „Аз съм много добър в това да забравям, но не искам да забравя и няма да забравя. Този човек за мен е толкова специален, че държа да си я пазя тази болка“, казва още изпълнителят на „Кекс“.

„Пък когато вече дойде нещо друго, което да е истинско, вече тогава може би ще съм забравил. Може би най-хубавото нещо, което ми се е случвало, беше това и може би най-лошото след това“, напълно откровен е Константин за невъзможната любов.

Папи казва също, че тази любов се е родила случайно, както всичко най-хубаво. От шега на шега той осъзнава, че му е по-приятно да си говори за времето навън с това момиче, отколкото да води смислени разговори, с който и да е друг.

Раздяла

„Тя си замина в крайна сметка преди да влезна в къщата“, споделя още Константин, който въпреки всичко е имал надежда, че нещата между двамата е можело да се случат. Но това не се е случило и е разбило сърцето му.

Веднага след излизането на Константин от къщата, двамата са се чули.“Обичаме се, прегръщаме се, помним се, но в крайна сметка тя си е продължила напред с нейния живот“, казва още Папи.

Лудо влюбеният изпълнител е бил готов да отиде и да доведе своята любима тук в България, но тя не е искала да захвърли всичко започнато в нейната страна.

Translate »