Откриха тричленно семейство мъртво в Куклен

Възрастна жена и нейните дъщеря и син са открити мъртви в дома им. Все още не е ясна каква е причината за смъртта на тричленното семейство.
Тримата живеели в нищета. Включени били в програмата за хранене на социално слаби семейства.Възрастната жена се грижела за децата, които били с психични проблеми. През последните години обаче била в отпаднало състояние и нямала възможност.

Хранели се в социалната кухня в Куклен. От 3 дни не са взимали храна от мястото и заради това е бил изпратен социален работник, който да провери къде са. Той намерил първо телата на двете жени и подал сигнал в полицията.

Веднага бил потърсен и синът. Той е открит в банята на дома, също мъртъв. Съседи разказват, че синът бил безобиден, никога не е проявявал агресия.

“Тази трагедия дойде неочаквано за нас. Призовавам да не се спекулира с този случай заключението на съдебните медици. Семейството няма роднини и общината ще поеме погребението им”, заяви кметът на Куклен Мария Белчева.

Майката е била на 81 години, дъщерята – на 52, а синът – на 50, уточни по-късно Областната дирекция на МВР.

По телата няма открити следи от насилие при първоначалния оглед. Те са закарани в Съдебна медицина, откъдето твърдят, че смъртта при тримата е настъпила по различно време./Монитор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 × 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »