Най-изненадващите раздели на 2016

Уж 2015-та бе годината на големите раздели в Холивуд, но след кратка равносметка се оказва, че проклятието за звездните двойки е продължило и през 2016. Вярно, не станахме свидетели на толкова много разводи като бройка, но пък са едни от най-неочакваните.

Ето кои холивудски връзки приключиха през отишлата си вече  година:

Брад Пит и Анджелина Джоли

Заедно са от 11 години, женени от две, имат шест деца и новината за развода им бе изненада за абсолютно всички, включително и за Брад Пит. Първо се появиха информации за изневяра с Марион Котияр, после обвиненията на Джоли, че Пит се е държал грубо с децата.

Джони Деп и Амбър Хърд

Заради нея Джони Деп се разведе с Ванеса Паради. Сключиха брак на частния му остров на Карибите и се разведоха 15 месеца по-късно. Причините – Амбър го обвини в домашно насилие, нещо, което със сигурност изненада почитателите на актьора.

Лейди Гага и Тейлър Кини

Бяха заедно пет години, сгодиха се, всички очакваха сватбата им и се вълнуваха от това колко ли екстравагантна ще е булченската рокля на Гага. И тогава, най-изненадващо, през юли месец те заявиха, че се разделят. Не изключвали обаче възможността в бъдеще отново да се съберат.

Наоми Уотс и Лийв Шрайбър

Те бяха едно от най-стабилните семейства в Холивуд. Заедно са от 11 години, имат две прекрасни деца. Но през септември решиха да се разведат. Запазиха близки приятелски отношения заради синовете си.

Дрю Баримор и Уил Копелман

Бракът им продължи четири години, имат и две дъщерички. А причината за неочакваната им раздяла според техни близки е, че просто тръпката е изчезнала.

Даян Крюгер и Джошуа Джаксън

Връзката им продължи цели десет години, макар че не стигнаха нито до брак, нито до деца. Може би пък именно това е била причината за раздялата им.

Марая Кери и Джеймс Пакър

Точно, когато двамата двамата трябваше да сключат брак, се появиха информациите, че годежът се разваля. И очевидно има нещо общо със слуховете за афера на Марая Кери с един от танцьорите й, защото в момента певицата вече не крие връзката си с него.

Дженифър Майър и Тоби Магуайър

Бракът им продължи девет години, имат две деца – на десет и на седем.

Translate »