Миглена Ангелова призна истината за годежа си

Миглена Ангелова свали маската.Фаворитката на юбилейния сезон на ВИП Брадър се сгоди показно за журналиста Антон Стефанов.

Той пък не спря, в студиото на Гала „На кафе”, да я засипва с комплименти, докато беше в Къщата на Големия. С всеки един изгонен съквартирант, който бе срещу неговата Меги, той водеше ожесточена словесна битка.

След като излезе като победител, показно Антон Стефанов коленичи и й предложи брак. Двамата се сгодиха в студиото на Гала, пред лицето на милионите зрители, които гледаха сеира.

Понесоха се слухове, че 46-годишният светски репортер досега не е бил забелязван с жена, нито е минавал под венчило. И изведнъж как така, предлага на доста по-зрялата от него жена, сърцето и душата си.

Впечатлена, Миглена Ангелова прие подхвърлената „оферта”, както и годежния пръстен.

Оказа се, че всичко е фарс, за пред милите зрители. Бившата водеща на „Искрено и лично” е подвела жестоко тези, които гласуваха за нея. Тя с лека ръка е предала тяхното доверие и няма никакво намерение да встъпва в пети брак.

Припомняме, че чепатата русенка вече четири пъти е минавала под венчило. От браковете си има три дъщери и син. Но с Антон Стефанов няма никакво намерение да казва брачни клетви за вярност.

Годежът й в „На кафе” бил просто сценария, за да привлече зрителския интерес и медийното внимание върху тях двамата. Те хитровато се разбрали да се възползват на макс от всичките благинки, които им поднася славата и популярността.

Впечатлени от твърдото държане на журналистката с инатлив нрав и собствено мнение, приятелите на Стефанов му обещали околосветско пътешествие, ако й предложи брак в ефир.

И той го направил, не без съгласието и съдействието на обекта на „любовта си”-Миглена Ангелова.Двамата се възползвали и от обещаното пътешествие на аванта. Те обиколили Англия, Рейкявик, Канада и Малдивите.

„С Тони се разбрахме бързо. Сгодяваме се показно, правим си пътешествието. После се прибираме, аз си взимам пръстена и слагаме край на годежа”, призна наскоро Миглена Ангелова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

eighteen + 12 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »