”Лудогорец” показа първото си зимно попълнение

“Лудогорец” представи днес първото си зимно ново попълнение- бразилското крило Жоао Пауло, който идва от Ботев (Пловдив).

28-годишният играч позира с фланелката с номер 37, а след това обясни, че е имал няколко предложения през тази зима, но това от “Лудогорец” било най-доброто.

Днес той е преминал пълни медицински изследвания и е подписал личния си договор, както и контрактът между досегашния му отбор и “Лудогорец” също вече е факт.

Имах и други предложения, но “Лудогорец” е най-добрият отбор от тези, които ме искаха- шампион на България, участник в Шампионската лига. Надявам се, че ще успея бързо да се адаптирам към отбора и към изискванията на новия ми треньор. Иначе българското първенство вече го познавам. Преди да дойда тук, съм играл четири години в Република Корея. Там мачовете са повече с физически сблъсъци, докато тука се залага повече на тактика и надхитряне“, заяви бразилецът.

Той обясни, че като цяло предпочита да играе по крилата, макар в града под тепетата да е използван на върха на атаката.

Играл съм срещу хора, които в момента са в “Лудогорец”, сега за първи път ще бъда съотборник с тях“, обясни първото зимно попълнение на зелените от Разград./БТА

Translate »