Ивелин Попов : Изненадан съм от спекулациите

Шведите не ни превъзхождат, коментира националът.

Националът Ивелин Попов коментира информацията от Турция, че е пред трансфер в Трабзонспор. Нападателят на Спартак (Москва) гостува днес на детския турнир, организиран от ДФК Лъвчетата. “Изненадващо откъде се появяват тези спекулации. Не сме говорили в Спартак на тази тема. Нямам никаква идея. Знаете, че когато наближат трансферните прозорци, винаги се появяват спекулаци. Цели се дестабилизация на даден клуб. Това са пълни спекулации”.

“Виждате, че играя редовно. В Спартак няма твърди титуляри, но играя редовно и всичко е добре”, добави националът.

Играчът на Спартак (Москва) смята, че България има шансове да се пребори с Швеция и Холандия за второто място в квалификационната група за Световното в Русия през 2018 г., което дава право на участие в бараж. “Франция е най-силният отбор. Не казвам, че със сигурност ще се класираме, но шведите не ни превъзхождат. Холандия е една идея по-добър отбор от нас, но в един мач всичко е възможно. С публика и нагласа можем да спечелим”, коментира Попов бъдещето на “трикольорите” в групата.

Според него тежката загуба при визитата на Швеция (0:3) е заради гостуването на Франция само няколко дни по-рано, при което също претърпяхме поражение (1:4). “Никога не сме имали два толкова сериозни съперника в рамките на няколко дни. Не успяхме да анализираме грешките от Франция, но сега сме на една точка от второто място. Убеден съм, че 2017 г. ще е много по-добра за българския спорт”, поясни Попето./Спортал

 

Translate »